Uus, vaid talviseks ajaks müügile tulnud jõulujook, apelsini-vürtsi maitseline jäätee tilgakese meega on teistest jääteedest erinev. Tegu on spetsiaalse talvise ergutava joogiga, mis sobib joomiseks nii jääkülma kui ka tulisena.

Uus jäätee on saadaval 0,5-liitrises plastpudelis valitud kauplustes.

Nestea jääteed on täiesti naturaalsed, ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke toidulisandeid. Lisaks sisialdavad kõik Nestea jääteed rikkalikult looduslikke antioksüdante.

Jäätee osakaal Eesti ja ka kogu Baltikumi mittealkohoolsete jookide turul näitab kiiret (+186%) kasvutendentsi (jaemüük august-september 2006 võrreldes eelmise aastaga, AC Nielsen). Nestea on jääteede kategoorias liider kõigis kolmes Balti riigis (Eesti 68%, Läti 52%; Leedu 65% turuosaga).

Eestis on müügil Nestea virsiku, sidruni ja rohelise tee jääteed. Jääteed on saadaval 0,25-liitristes ja 0,5-liitristes ja 1,5-liitristes pudelites.

The Coca-Cola Company turustab Eestis järgmisi kaubamärke: Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Bonaqua, Schweppes, Linnuse kali ja limonaad Mulinaad ning spordijooki Powerade, energiajooki Burn, Nestea jääteed, Cappy mahlasarja ja Cappy Ice Fruit ning Frisco Frutti mahlajooke. Valdav osa Balti riikide jaoks mõeldud toodangust valmib Coca-Cola HBC Eesti tehases Tallinnas ja Leedus Alytuse linnas.