Pönev maitse on eelkõige suunatud noortele vanuses 15-17 aastat, kuid sobib hästi ka vanematele. Jooki müüakse 0,5 ja 2-liitristes pudelites, hinnaklass jääb samale tasemele olemasolevate Fanta maitsetega.

Uus Fanta Exotic on täienduseks praegu Eesti turul olevatele Apelsini, Sidruni ja Metsamarja Fantale. “Eelkõige tahan rõhutada, et uue Fanta koostises on lisaks puuvilja ja juurvilja ekstraktile ka naturaalne apelsinimahl,” ütles Coca-Cola Jookide avalike suhete juht Kerttu Olmann-Mõis.

Eksootiliste viljade maitsega karastusjookide osakaal Baltimaades on pidevalt kasvanud, eriti populaarsed on tarbijate hulgas troopiliste viljade ning pirnimaitselised karastusjoogid. “Tarbijad otsivad pidevalt uusi maitseid ja soovivad proovida uusi tooteid. Eestisse toome turule uue maitse lootusega, et see võetakse vastu sama soojalt nagu meie viimane uudistoode Metsamarja Fanta,” lisas Olmann-Mõis optimistlikult.

Fanta Exotic jõuab samaaegselt tarbijani ka Lätis, Leetu jõuab jook augusti keskel. Fanta Exotic’ut hakatakse tootma Tallinna tehases, kust eksporditakse toodet ka Lätti ja Leetu.