Vipsi sõnul avab Comarket oktoobris uue kaupluse Laagri keskuses, seni rahva seas Scotland Yardi krundina tuntud kinnistul.

"Märtsi lõpus kehtestati detailplaneering ja nüüd on arendaja ette valmistamas ehitushanget. Ehitusprojekti koostamine on lõppfaasis ning käib kooskõlastuste hankimine ehitusloa taotlemiseks," märkis Vips. Senini kinnistul paiknenud hoonestu lammutustööd algavad lähipäevil.

"Laagri Comarket tuleb moodsa kujundusega ning meie äriplaan ja kaupluse ülesehitus võimaldab 800 ruutmeetrisel müügipinnal pakkuda värskeid tooteid sama suures valikus kui tavaliselt kolm korda suurema müügipinnaga toidukaupluses," selgitas Vips.

"Tänaseni Laagris korralik toidupood puudub ja soovime just Comarketist arendada Laagri elanikele piisavalt suure valikuga ja samas hubase oma poe,” lisas Vips.

Laagri Comarketi avamisega luuakse piirkonda 25-30 uut töökohta ning juba järgmisel nädalal algavas uute töötajate värbamise kampaanias saavad selge eelistuse kohalikud elanikud.

Teine Comarketite ketis toimuv muudutus puudutab ettevõtte Rakveres asuvat kauplust, mille viimane tegutsemispäev on 16. aprillil.

"Oleme Rakveres tegutsenud üle seitsme aasta, kuid piirkonnas on toidukaupade turul kõva konkurents ja seniste renditingimustega polnud poepidamine meile enam lihtsalt majanduslikult otstarbekas," selgitas Vips otsuse tagamaid.