Keskus kuulub Sanitex grupile, mis on ettevõttega Sanitex OÜ tõusnud tänaseks Eesti toidu-ja esmatarbekaupade distributsiooni turuliidriks. Uue keskuse loomisega laiendab grupp tegevust ka logistikavaldkonda ning ostis sujuvamaks sisenemiseks turule seni ABC Gruppi kuulunud logistikaettevõtte Agora DC OÜ, teatas Sanitex.

“Nii Agora DC OÜ Logistika omandamine kui ka keskuse loomine võimaldab ellu viia Sanitex grupi strateegiat: osutada lisaks toidu- ja tarbekaupade distributsioonile ka logistilist täislahendust,”selgitas Sanitex OÜ juhatuse liige Valentas Šulskise.

“Agora DC OÜ Logistika ostuga saime kaasa toimiva struktuuri, mille baasilt on hõlpsam kasvada valdkonna tipptegijaks. Euroopa logistikaturul on suund ühinemistele ja ülevõtmistele, mis aitab kasvatada efektiivsust,” rääkis BLS Estonia kommertsjuht Hendrik Tibar.

Peagi avatavas Eesti laos on võimalik osutada erinevaid logistikateenuseid nii tavatemperatuuril, jahutatud kui külmutatud kaupadele kokku rohkem kui 14500 ruutmeetrisel laopinnal.

“Meie kaasaegsed multitemperatuur-haagised lubavad autos korraga hoida kuni kolm erinevat (temperatuuri) režiimi, vastavalt kaubale ettenähtud eritingimustele ja tarnenõuetele. See võimaldab kokku hoida logistikakulusid ning seeläbi on võimalik pakkuda klientidele tõhusamat teenust,” kirjeldas Tibar.