Ettevõtte teatel algavad korterite hinnad alates 95 000 eurost.

Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Martin Lemberi sõnul alustab ettevõte ehitustöödega peale piisava koguse eelkokkulepete sõlmimist potentsiaalsete ostjatega.

„Nõmme on ainulaadne elukeskkond ja uute elamispindade loomine on seal väga piiratud, mistõttu usume, et turg on selleks tooteks igati valmis. Kahes elamus saab olema kokku 22 kahe- kuni neljatoalist korterit suurusvahemikus 50-105 m2. Kui meil on sõlmitud valdav osa võlaõiguslikke lepinguid, siis lööme kopa maasse,“ sõnas Lember.

Varem oli Compakt Kinnisvaral plaan arendusprojekt käivitada juba 2010. aasta kevadel, kuid kriisi haripunktis olid nii inimesed kui pangad uute elamispindade osas väga ettevaatlikud.

Nõmme keskusesse rajatavate neljakordsete hoonete puhul on mõeldud kõigele, mis muudab ühe kodu nauditavaks ja majad asukoha väärilisteks. Omavahel harmoneeruva välisilmega majad kannavad Coffee & Cognac nime, mis eelkõige tuleneb nende välisilmest. Suurt rõhku on pandud korterite planeeringulahendustele ja kasutusmugavusele.

Lemberi sõnul on energiasäästlikud lahendused, liftid, avarad aknapinnad, rõdud, saunad, kaminad, vesipõrandaküte ja maa-alused parkimiskohad vaid mõned märksõnad kõrget kvaliteeti pakkuvatest majadest.

„Majade projekteerimisel oleme silmas pidanud tervikpilti sellest, milline kodu võimaldab tänapäeval parimat elukvaliteeti selle elanikele. Näiteks on üheks eesmärgiks ehitada võimalikult turvaline ja energiasäästlik elamispind. Väike korterite arv loob eeldused tõhusamaks koostööks ja tihedamaks suhtluseks naabrite vahel, mis tänapäeva heas elukeskkonnas aina suuremat rolli mängib,“ rääkis Lember.

Elamute Coffee & Cognac arhitektideks on Hanno Grossschmidt ja Tomomi Hayashi arhitektuuribüroost HG Arhitektuur. Büroo on projekteerinud ka näiteks Foorumi kaubamaja südalinnas, Lootsi 3A korterelamu, Rotermanni kvartali büroohooned: Uus ja Vana Jahuladu jt.