Kandidaatidel tuli võistlusreglementi täites valmistada viie ja poole tunniga kaks võistlusrooga. Kohustuslike toorainetena kasutati liharoa valmistamisel Eesti lamba karreed, lambakintsu, -keelt ja lambaneere ning kalaroa puhul oli põhitooraineks siig.

Dmitri Haljukov ütles peale võistlus, et võit tuli ikka üllatusena. “Liha taldriku väljapanek ja maitsed õnnestusid nagu planeeritud, aga kalarooga oleksin tahtnud veel timmida,” sõnas vastne Bocuse d´Or Eesti kandidaat. “Peab nüüd aasta kõvasti tööd tegema, et Stockholmis hästi esineda,” oli Haljukov kindel.

Žüriiliikme Angelica Udekülli sõnul oli võitja töös enam särtu ja isloomu. “Mulle meeldis Dima kala- ja liharoa värskus ja suvisus,” tõdes Uudeküll ja lisas, et väga hästi tulid tema töös esile Eestipärased maitsed. “Näiteks kala juues oli kasutataud kohupiima ja vutimuna,” ütles hindaja.

Eelmise Bocuse d´Or võistluse võitja restorani Egoist peakoka Heidy Pinnaku sõnul olid mõlemad võistlejad tugevad, kuid 14-liikmeline žürii hindas täna parimaks just Cru peakoka. "Kindlasti soovin esile tõsta nii esinduslikku žüriid kui ka professionaalset võistluste korraldust," toonitas Pinnak.

Žüriisse kuulusid kulinaaria ala tipptegijad nagu näiteks Angelica Udeküll, Inga Paenurm, Rudolf Visnapuu, Andrus Laaniste, Emmanuel Wille, Vladislav Djatchuk, Rene Uusmees, Heidi Pinnak, Martin Meikas, Erki Siplane, teised Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, toiduajakirjanikud ja Tallinna Teeninduskooli esindaja.

Bocuse d’Or Eesti võimaldab professionaalsetel kokkadel esindada Eesti gastronoomiat rahvusvahelisel kokandusvõistlusel Bocuse d’Or, mille finaal toimub iga kahe aasta tagant Prantsusmaal Lyonis. Finaali pääsemiseks tuleb edukalt läbida Euroopa voor, mis seekord toimub 2014. aasta mais Stockholmis.

Eesti on avaldanud soovi olla 2018. aasta Euroopa vooru korraldajamaa.