Esitlusel viibisid teiste seas näiteks Eesti europarlamendi saadik Indrek Tarand, ajalooprofessor ja estofiil Seppo Zetterberg,Eesti üks rikkamaid inimesi Hillar Teder, sotsioloogid Andrus Saar ja Juhan Kivirähk, vandeadvokaat Ants Nõmper, endine ajakirjanik ja vastne poliitik Anvar Samost, ettevõtja Jüri Mõis, kirjanik ja kirjastaja Kalle Muuli, sotsiaaldemokraat Rannar Vassiljev, geograaf Hardo Aasmäe ja ajakirjanik Priit Hõbemägi.

Samost iseloomustas raamatut järgmiselt: "Paasi ja Krjutškova raamat algab osundusega, et juttu tuleb Eestit kõige kauem juhtinud valitsusjuhi kujunemisloost. Nii ka on. Lugeja saab palju uut teada sellest, kes Andrus Ansip oli enne Stenbocki majja saabumist. Peaministri saavutustest on viimastel nädalatel palju juttu olnud, käesolev teos on klantspildile hädasti vajalikuks raamiks.

Kes siis on Andrus Ansip selle raamatu alusel otsustades?

Tegemist on külmalt ratsionaalse inimesega, kes armastab iseennast ja enda mõtteid ning suudab neid ikka ja jälle korrata. Tal on mõned sõbrad, kes on väga lähedased, kuid nende suhete iseloom tekitab ikka ja jälle küsimusi mõlemapoolsest huvide konfliktist," kirjutas Samost.