Hommikul tekitas Tallinna lennujaamas esmalt ja peamiselt segadust Lufthansa streik, mistõttu ei toimu lende liinil Tallinn-Frankfurt. Seetõttu suunati suurem osa reisijaid Tallinna-Kopenhaageni lennukile. Lennule suunduvate inimestega vesteledes selgus, et keegi kuidagi eriliselt meelestatud ei ole, kuid eks sellele mõeldakse ikka, et enam ei pruugi Estonian Airiga kunagi lennata saada. Samas tõdesid kogenud lennureisijad, et võrdlemisi kallite piletihindade tõttu ei lennata nii tihti Estonian Airiga.

Mõni hetk peale pardalemineku algust tekkis aga jällegi suur segadus, sest lennukile minek katkestati ootamatult. Inimesed olid tükk aega teadmatuses. "Kuulsin ka spekulatsioone, kas see on juba esimene mõju täna pärastlõunal saabuva otsuse kohta. Tegelikult oli tegemist tehnilise rikkega ning lennuk vahetati viimasel hetkel välja," sõnas kohapeal viibinud reporter Piia Puuraid.

Lennureisil sujub kõik väga tavapäraselt. Mitte miski ei viita sellele, et paljud Kopenhaagenist enam sama lennufirmaga tagasi ei pruugi saadagi, kuid tundub, et liialt selle pärast ka ei muretseta. "Me usume, et nad suudavad kõik inimesed ikkagi ära vedada," sõnas üks lennureisija ning lisas, et kuigi "Estonia" nime enam lennufirmal ei ole, siis riigi oma on see endiselt, ning see tema jaoks oluline ongi.