Kell 11.30 avatakse koostöö alustamise puhul virtuaalne pressikonverents aadressil www.delfi.ee/konverents. Pressikonverentsil osalemiseks palume saata e-mail aadressil: delfi@delfi.ee

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on Delfi eesmärgiks integreerida oma internetikeskkonda ja teha kasutajaile paremini kättesaadavaks kõik suuremad ennast turul tõestanud internetiprojektid. Osta kõrval on tänaseks koostööd alustatud interneti tööbörsiga CV Online, finantsportaaliga LHV Direct, autode müüjaga Autoinfo.ee ning tarkvaralahendusi pakkuva NetExpert.com´ga.

“Järjest enam on oksjonile tulemas suuremate firmade siseselt kasutust mitteleidavat vara ning pankrotistunud ettevõtete vara — peamiselt arvutus- ja kontoritehnika, büroomööbel, sidevahendid,” sõnas OSTA.EE tegevjuht Kadi Kaasik. “Internetioksjon on mugav viis vara soetamiseks näiteks oma tegevust alustavale või laiendavale ettevõttele”.

Osta.delfi.ee lehekülje kaudu saab osaleda kõigis Osta korraldatud internetioksjonites. Samuti kehtivad leheküljel kõik Osta poolt seni välja antud kasutajanimed ja paroolid.

Osta.ee on Eesti suurim internetioksjoni süsteem, millel on juba pea 14 500 registeerunud kasutajat. Kokku on läbi OSTA.EE toimunud juba üle 50 000 erineva oksjoni. Oksjonisüsteemid on avatud ka Lätis, Leedus ja Venemaal.

Delfi on Baltimaade suurim internetikeskkond, mis opereerib 6 portaali kolmes Balti riigis ja Venemaal. Delfi portaale külastab päevas keskmiselt 130 000 kasutajat ning portaalid tegid novembris kokku 23 miljonit kontakti (page view´d). Delfi portaalid kuuluvad Baltimaade suurimasse IT-gruppi MicroLink.