Nuutmannil on pikaaegne kogemus meedia ja telekommunikatsioonivaldkonnas, olles varem töötanud asepresidendina Rambler Media Ltd-s, tegevjuhina Rambler TV-s ja Tele2-s Venemaal ning juhtinud rahvusvahelisele meediakontsernile Modern Times Group MTG AB kuuluvat ettevõtet MTG Radio Ida-Euroopas, seisab Ekspress Grupi börsiteates.

Aastatel 2007-2008 juhtis Nuutmann Ühendatud Närvivõrgud OÜ gruppi kuuluvat reklaamiagentuuri Droom, 2008-2009 Sportland Eesti AS-i ja 2009. aastal Jalajälg AS-i. Sven Nuutmann on osaühingute EastCom Capital, Beltrade ja Cargopartner juhatuse liige. Nuutmann on lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise erialal.

AS Delfi nõukogu liikme Gunnar Kobini sõnul on Delfi Baltikumi suurima online-meedia ettevõttena Ekspress Grupi olulisim rahvusvaheline ettevõtmine.

„Sven Nuutmanni rahvusvahelise äri taust ning meediaalane kogemus said määravaks selle otsuse tegemisel,“ kommenteeris Gunnar Kobin. „Delfi lähiaastate suurim väljakutse on seotud portaali arendamisega Ukrainas ja seepärast on oluline omada ettevõtte juhtkonnas inimest, kellel on pikaajaline kogemus Ida-Euroopa kõrge potentsiaaliga turgudel,“ lisas Kobin.

Sven Nuutmann ei oma AS-i Ekspress Grupp aktsiaid.