13-korruselisele hotelli- ja meelelahutuskompleksile panid tänasel Tallinna päeval nurgakivi Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimees Armin Karu, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, Ameerika Ühendriikide suursaadik Jeffrey D. Levine, Hilton Worldwide’i regioonijuht Tim Ettelt ja ehituse peatöövõtja Merko Ehituse nõukogu esimees Toomas Annus.

Olympic Entertainment Groupi poolt rajatava luksushotelli operaatoriks saab Hilton Worldwide. Ligikaudu 36 miljonit eurot maksva kompleksi ehituse peatöövõtjaks on Merko Ehitus Eesti.

Arhitekt Meelis Pressi poolt projekteeritud 13-korruselise hoone neljal alumisel korrusel hakkavad paiknevad hotelli vestibüül, regiooni esinduskasiino, konverentsikeskus, SPA ja restoran ning hoone kõrgemas osas hakkavad asuma majutuskorrused.

Olympic Entertainment Group on regiooni suurim kasiinomeelelahutuse pakkuja, andes tööd kokku enam kui 2 500 inimesele. OEG on Euroopa Kasiinoassotsiatsiooni (ECA) täisliige.

Täna opereerib grupp kasiinosid Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Slovakkias, Valgevenes ja Itaalias. OEG aktsiatega saab kaubelda Tallinna Börsi ning Varssavi Börsi põhinimekirjades. Kõik Olympic Entertainment Groupi kasiinooperaatorid on vastutustundlikud ettevõtted, kes teavitavad oma kliente ka hasartmängudega seotud ohtudest.