Dell võtab esimesena kasutusele Inteli uued Centrino 2 protsessorid, mis muudavad Delli sülearvutid kõige kiiremateks ja voolusäästlikumateks. Mälu on arvutitele võimalik paigaldada kuni 8 GB, teatas ettevõte.
„15,4tollise ja 14,1tollise ekraaniga sülearvuteid saab tellida juba juuni alguses, kuid 12tollise ja 13tollise ekraaniga sülearvutid jõuavad müüki septembris,” märkis Delli müügipartneri AS MAX 123 kaubamärgi juht Raul Pero.
Latitude E-seeria on täiesti uue disainiga. Tulemuseks on õhemad ja kergemad sülearvutid. Näiteks 14,1tolline Latitude E6400 kaalub vaid 2 kilogrammi ja 15,4tolline Latitude E6500 kaalub vaid 2,3 kilogrammi.
E-seeria pakub kasutajatele ka tavalisest õhema, kergema, eredama ja väiksema voolutarbega LED-ekraani valikut.
E-seeria on loodud liikuvale ärikasutajale, kes vajab kõikjal juhtmevaba internetiühendust. Lisaks WiFile ja Bluetoothile saab Delli sülearvuteid tellida ka 3G-kaardi, GPS-kaardi ja Ultra-Wideband kaardiga.
Ultra-Wideband on Inteli uusim juhtmevaba ühendust võimaldav tehnoloogia, mis vähendab Inteli ennustuste kohaselt märgatavalt vajadust lisaseadmete ühendamiseks juhtmetega. Terve tööpäeva aitab juhtmevabalt töötada sülearvuti alla kinnituv lisaaku.
Dell on uuendanud ka sülearvuti portide valikut. E-seeria sülearvutid sisaldavad eSATA porti ja Display Porti. eSATA on alternatiiv USB ja Firewire pordile, Display Port HDMI pordile.

MAX 123 AS on 1994. aastast tegutsev esimene Delli autoriseeritud müügi- ja teeninduspartner Eestis. 2/3 Delli toodetest Eesti turul müüakse MAX 123 kaudu. Lisaks Tallinna garantiikeskusele on MAX 123-l Delli garantii- ja hoolduspartnerid ka Tartus ja Pärnus (PC Expert). 2007. aastal avas MAX 123 oma klientide paremaks teenindamiseks tasuta klienditoe telefoni 800-DELL (800-3355).

Dell Inc. on maailma juhtiv arvutitootja, kelle ärimudel on keskendunud otse tarbijaile, tootes arvuteid lähtudes kliendi vajadustest. Delli tehased asuvad üle kogu maailma, et tagada lühim tarneahel tootjalt tarbijani. Euroopas müüdavad Delli seadmed on toodetud Euroopas.
2007. aastal astus Michael Dell uuesti firma tegevjuhi kohale, millega Dell tugevdas veelgi oma positsiooni turul.