Heategevusprojekti eesmärgiks on aidata lahendada lasterikaste perede ruumiprobleeme, teatas heategevusfond.

Selle aasta sõbrakuul viis heategevusfond Dharma Eesti lasterikastele peredele 52 narivoodit. Aasta jooksul toimetati peredeni kokku 104 nari 208 lapse tarbeks.

Dharma fondi tegevjuhi Malle Eenmaa sõnul elavad paljud suurpered kitsastes oludes ning seepärast on kahekorruselised narid hea lahendus nii ruumipuuduse kui ka laste magamisaseme mure lahendamisel. „Koostöös Philip Morris Eesti ja mitmete kohalike omavalitsustega oleme saanud aidata suurt hulka abivajajaid ning loodetavasti kasvab tulevikus meie võime toetada lasterikkaid peresid nende olmeprobleemide lahendamisel veelgi,” lisas Eenmaa.

Philip Morris Eesti avalike suhete juhi Kai Raamatu sõnul on ettevõttel Eestis heategevuslike aktsioonide korraldamisel juba pikk ajalugu. „Ühiskonna liikmena on meil täita roll oma kogukonnas, kus meie töötajad, nende perekonnad ja sõbrad elavad. Meil on hea meel anda omapoolne toetus suurte perede probleemide leevendamiseks ja loodame, et see on neile märkimisväärseks abiks,” lisas Raamat.

104 narist koos 208 madratsiga on osa saanud kõik Mandri-Eesti maakonnad. Suurim hulk voodeid ehk 12 nari toimetati Ida-Virumaa, Läänemaa ja Põlvamaa peredesse.

Infot perede vajadustest saab heategevusfond Dharma kohalikest omavalitsustest. Soodsa hinnaga narid valmistas Põlvas tegutsev mööblitootja Suwem AS.

27. veebruaril toimetavad heategevusfondi Dharma tegevjuht Malle Eenmaa ja Philip Morris Eesti avalike suhete juht Kai Raamat viimaseid narisid Ida- ja Lääne-Virumaale.