"Meil on heameel, et juba 2003. aastal alanud sisuline ühinemisprotsess sai nüüd ka juriidiliselt teostatud," kommenteeris DHL Estonia tegevjuht Janne Tulvik. "Ehkki meie kliendid ja partnerid on saanud kahe ettevõtte ühinemisest tulenenud uusi teenuselahendusi kasutada juba möödunud aastast, on nüüd nende jaoks ka vormilised protseduurid lihtsustunud - kahe juriidilise isiku asemel tuleb suhelda vaid ühega," lisas ta.

DHLi ja Danzase omanikfirma Deutsche Post World Net teatas kavast ühendada kõik talle kuuluvad transpordi- ja logistikaettevõtted DHL-i kaubamärgi alla 2003. aastal. Tulenevalt ettevõtete ühinemisest on varem vaid kullerfirmana tuntud DHL pakkunud alates möödunud aastast laia valikut transpordi- ja logistikateenuseid.

"Firmade ühendamisprotsess käis paralleelselt kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimise süsteemi vastavusseviimisega ISO nõuetega," lausus Tulvik. Alates käesoleva aasta detsembrist on heaks kiidetud ka uue ettevõtte DHL Estonia kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteem ISO 9001 ja 14001 starndardite alusel.