DNB Panga uuel korporatiivpanganduse juhil Krõõt Kilvetil on finantsvaldkonnas töötamise kogemus nii era- kui ka riigisektoris.

„DNB Pank on kasvuambitsiooniga pank, kes on ennast tõestanud ettevõtete pangana ja usun, et minu senised kogemused ja pangas tänaseks juba alustatud tegevused aitavad meil ühiseid eesmärke täita,“ ütles Kilvet.

Alates 2013. aastast omandab Kilvet Tallinna Tehnikaülikoolis ka doktorikraadi.

Aasta algusest asus seni DNB Panka juhtinud Atle Knai juhatuse esimehe positsioonile DNB Lätis ning tema tööülesanded Eestis võttis üle Ivars Kapitovičs. Kapitovičs liitus DNB meeskonnaga 2000. aastal. 2006. aastal juhtis Kapitovičs DNB tegevuse alustamist Eestis. „DNB on üheksa aastaga teinud läbi tohutu arengu ja edaspidi soovime oma positsiooni Eesti turul veelgi edendada,“ ütles Kapitovičs.

Senine DNB Baltikumi panganduse juht Terje Turnes suundub täitma DNB grupi riskijuhi ülesandeid. Baltikumi panganduse juhi ametikohale asub 25-aastase pangandussektoris töötamise kogemusega Mats Wermelin, kes varem juhtis DNB tegevust Hiinas Shanghais.

DNB on üks Põhjamaade suuremaid finantsgruppe ja Norra turuliider, pakkudes suurt valikut finantstooteid nii era- kui ka äriklientidele. DNB tegutseb 19 riigis üle maailma ning grupi varade maht 2014. aasta kolmanda kvartali lõpus oli 2 691 miljardit Norra krooni. Eestis on DNB ettevõtete laenuportfelli mahult turul neljandal positsioonil. DNB on hetkel maailmas üks paremini kapitaliseeritud pankasid. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34% aktsiatest kuulub Norra riigile.