Gunnar Toomemets on finantssektoris töötanud ligi 20 aastat. Viimased seitse aastat on ta juhtinud Swedbank Eesti privaatpanganduse üksust. Varem on ta töötanud Swedbanki liisingudivisjoni juhina ja olnud sama panga Eesti liisingüksuse juhatuse esimehe ametis.

“Mul on heameel tutvustada Luminori tugevat ja kogenud juhtkonda, kellega koos hakkame uut panka ehitama. Liitsime Nordea ja DNB parima kompetentsi regiooni pangandusäris ja tehnoloogiaalal ning kutsusime meeskonda turu parimad oma valdkonna tegijad. Usun, et hoolimata väljakutsetest on meil ees professionaalselt väga põnev ja palju pakkuv aeg,” ütles Erkki Raasuke, tulevase ühendpanga juhatuse esimees. Juhtkonna liikmete nimetamine on oluline verstapost uue panga loomises.

Luminori juhtkonda kuuluvad:

Erkki Raasuke, juhatuse esimees
Gunnar Toomemets, Eesti maajuht
Kristina Siimar, toodete- ja pakkumiste juht
Margus Simson, digikanalite juht
Hannu Saksala, riskijuht
Andrius Nacajus, Leedu maajuht
Kerli Gabrilovica, Läti maajuht
Christian Wallentin, finantsjuht
Peter Lunding, IT juht

Luminori laiendatud juhtkond:

Mari Mõis, õigusteenistuse juht
Marilin Pikaro, vastavuskontrolli juht
Tina Kukka, üleminekuprotsessi juht
Dace Kaulina, personalijuht

DNB ja Nordea Baltikumi äride ühendamine sõltub finantsjärelevalve- ja konkurentsiametkondade heakskiidu saamisest ja plaanitakse lõpule viia 2017. aasta kolmanda kvartali lõpus. Kõigi vajalike kinnituste saamiseni jätkavad mõlemad pangad tööd eraldiseisvalt praeguste juhtkondade eestvedamisel konkurentidena.