Tehing algas nagu Trumpile tavapäraselt. Ta ostis Maison de L’Amitie kinnisvara väga odavalt. 25 hektarilisel kinnistul on pikk rannajoon. Kunagi kuulus see miljonär Abracham Gosmanile, kuid börsilangus lõppes tema jaoks pankrotiga ja häärber pandi müüki, kirjutab Celebritynetworth.

Trump ostis kinnistu 2004. aastal pankrotipesast 41 miljoni dollari eest. Neli aastat hiljem müüs ta selle 95 miljoni dollari eest County Road Propertile, mille eesotsas on Venemaa oligarh Dmitri Rybolovlev.

Selle Monacos pesitseva Vene väetisemiljardäri ja kinnisvaramagnaadi rikkus ulatub 9,8 miljardi dollarini. Ta on ka enamusosanik jalgpalliklubis AS Monaco. Siiski on ta tuntuim ilmselt ajaloo kalleima lahutusprotsessi poolest.

Lahutusprotsessis jäi arusaamatuks, et miks on miljardäril nii kaugel kodust nii väärtuslik vara. Seitse aastat kestnud lahutusprotsessi nimetati sajandi lahutuseks. Kohus määras tema endisele abikaasale 4,5 miljardit dollarit. Rybolovlev protestis ja maksis eks-naisele 604 miljonit dollarit.

Oligarh ei kolinud kunagi rannahäärberisse elama. Nüüd on asutud hoonet lammutama, mis on Florida Palm Beachile ajalooline sündmus.

Linnaplaneerimise dokumentide põhjal plaanib oligarh tükeldada kinnistu kolmeks ja need siis maha müüa. Iga maatükk maksaks 35-40 miljonit dollarit ja nii teeniks ta kasumi.