Nüüdsest saab United Motorsist uue või kasutatud BMW ja MINI ostmisel sõlmida sõiduki kindlustamiseks müügisalongides koheselt ning soodsaimate tingimustega nii kasko- kui liikluskindlustuse lepingud, teatas E-kindlustus.

E-kindlustus garanteerib United Motorsi Tallinna, Tartu, Pärnu ja Kohtla-Järve esindustest nii uue kui kasutatud BMW ja MINI ostnud klientidele turu parima kaskokindlustuse pakkumise.

E-kindlustuse juhataja Risto Rossar ütles United Motorsiga sõlmitud eksklusiivse koostööleppe sisu kommenteerides, et kui BMW või MINI ostetakse mujalt kui United Motorsist, võib kindlustusmakse osutuda autoostjale tunduvalt kallimaks.

“Eksklusiivne leping annab United Motorsi klientidele selge hinnaeelise. Oluline on ka see, et uue sõiduki soetanud klient ei pea enam minema eraldi kaskokindlustuse lepingut sõlmima, vaid saab kõik kindlustuspaberid korda United Motorsi esindustes,” sõnas Rossar.

Eesti suurima kindlustusmaaklerfirma E-kindlustuse osa kindlustusmaaklerite turul on 23%. Ettevõtte käive oli 2006. aastal üle 37,3 miljoni krooni. Firma sõlmis eelmisel aastal 114 000 kindlustuslepingut ehk keskmiselt 317 lepingut päevas ning vahendas 261 miljoni krooni ulatuses kindlustusmakseid, mis moodustab 8,3% Eesti kahjukindlustuse turust. E-kindlustuse klientideks on 111 132 eraisikut ja 14 541 ettevõtet.