Ettevõtlusega seotud tehnilise infrastruktuuri arendamise programmi raames toetati kolme projekti. Vihterpalu piirkonna infrastruktuuri arendamiseks eraldati 490 000 krooni, Võru vallas asuva Parksepa tootmispargi arendamiseks eraldati 1,48 miljonit krooni ning Lääne-Virumaal Sõmeru vallas paikneva poorbetoontooteid valmistava AS AEROC tehase juurdepääsutee rekonstrueerimiseks eraldati 573 872 krooni.

Põllumajanduspiirkondade programmi raames toetati samuti kolme projekti. Mittetulundusühingule Kekkose Rada eraldati 1,6 miljonit krooni aastaringselt kasutatava rajamasina ostmiseks, millega on võimalik luua ja korras hoida Otepää piirkonna loodusliikumisradu (matkarajad, suusarajad); Haanja vallavalitsusele eraldati 1,5 miljonit krooni Haanja valgustatud suusaradade väljaehitamiseks ja Põlva Talurahvamuuseumile 350 000 krooni Karilatsi rahvamaja hoone remondiks. Põllumajanduspiirkondade programm toetab traditsioonilise maamajanduse ümberkorraldamist ning muude elatusalade nagu näiteks tööstus, mittepõllumajanduslik tootmine ja turism arendamist.

Saarte programmi raames toetati Vormsi koolituskeskuse-lasteaed ehitust 720 000 krooniga ning Hiiumaa Emmaste aktiviseerimiskeskuse rajamist 949 700 krooniga. Aktiviseerimiskeskuses hakkavad toimuma Emmaste Põhikooli töö- ja kodundusõpetuse tunnid, huvi- ja osalise kutsehariduse andmine Hiiumaa lastele ja täiskasvanutele, pikaajaliste töötute, puuetega inimeste ja vanurite aktiviseerimine ning töötute täiendõpe ja koolitus, töötajate ümberõpe

Saarte programmi eesmärk on majanduse konkurentsivõime tugevdamine läbi turismi arendamise ja saarte ligipääsetavuse parandamise ning sotsiaalse stabiilsuse saavutamisega Eesti saartel.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse eelarve on 537,2 miljonit krooni, sealhulgas riigieelarvest on eraldatud 276 miljonit krooni ning sihtasutus viib ellu riiklikku ettevõtluspoliitikat viies valdkonnas: Eesti ettevõtete konkurentsivõime suurendamine välisturgudel; välismaiste otseinvesteeringute kaasamine; turismiekspordi ja siseturismi arendamine; tehnoloogiaalaste ja innovaatiliste toodete ning teenuste väljatöötamine ja riigi regionaalpoliitikast lähtuva ettevõtluse arendamine.