Eelnevalt oli ettevõtlusminister Liisa Oviir kutsunud nõukogust tagasi Ahti Kuninga (endine nõukogu esimees) ja Meelis Mälbergi ning nimetanud nende asemele Viljar Lubi ja Anne Sullingu.

„Majandusarengu seisukohalt on EAS üks kõige olulisemaid organisatsioone, mis oma tegevusega aitab kaasa Eesti majanduse pikaajaliste strateegiliste eesmärkide saavutamisele, tõsta Eesti konkurentsivõimet. Nõukogu esimehena luban seista Eesti ettevõtete huvide eest ja aidata kaasa EASi püüdlustele kasvada ettevõtluse kompetentsikeskuseks" lausus nõukogu esimees Erki Mölder.

Mölder on valdusfirma Dental Invest Estonia juhatuse esimees. Dental Invest Estonia OÜ on 2010. aastal loodud holding-ettevõte (grupp), mis koondab tütarfirmad Ortodontiakeskus OÜ, Hambatehnika OÜ, Dental Design OÜ ja Dental Export OÜ. Ta on varasemalt juhtinud TREV-2 ja Quattromedi ning kuulunud Teenusmajanduse Koja juhatusse.

EASi nõukogu jätkab seitsmeliikmelisena, nõukogu liikmed on lisaks Erki Mölderile, Viljar Lubile ja Anne Sullingule AS Molycorp Silmet juhatuse esimees David O'Brock, OÜ Codeborne osanik Toomas Talts, Estonian Business Schooli juhtimise õppetooli lektor Anto Liivat ning rahandusministeeriumi regionaalvaldkonna asekantsler Kaia Sarnet.