Indrek Kaju kuulub hetkel ka Eesti Energia nõukokku ning ütles, et pole veel otsustanud, kas jätkab seal ka EAS-i juhatuse liikmena. "Kui tekib vastuolusid, peab need varem või hiljem lahendama," ütles Kaju.

Vaata videost, milline on Kaju nägemus EAS-i rollist ettevõtluse toetamisel:

Sigrid Harjo on juba aastaid EAS-is töötanud, alates 2007.aastast nimelt arendusüksuse juhina. "Ma enda jaoks mõtlesin enda jaoks juhatusse mineku lahti nii, et ju mul läheb siis see organisatsioon ja siinsed inimesed niivõrd korda, et tahan tööd jätkata juhatuse tasandil ja midagi ära teha," rääkis Harjo.

Vaata pikemalt videost, millised on Harjo plaanid juhatuse liikmena: 

„Minu jaoks oli oluline, et ettevõtlustoetuste eest vastutaks ettevõtte juhtimise tasandil pikka aega töötanud inimene," ütles juhatuse esimees Hanno Tomberg. „Indrek Kaju tunnen juba 1990-ndate keskpaigast, kui ta juhtis Neste Eesti finantsüksust. Tema edasine karjäär on andnud tunnistust, et ta näeb majanduskeskkonda avara pilguga ja on valmist vastutusrikkaid ülesandeid täitma." 

„Sigrid Harjo puhul on oluline, et uus juhatuse liige tuleb organisatsioonist seest. Ta on olnud paljude protsesside algatajaks EASis ja omab pikaajalist koostöökogemust erinevate ministeeriumitega. See võiks olla heaks motivatsiooniks ka teistele EAS-i üksuste juhtidele," põhjendas Tomberg oma valikuid.