Infrastruktuuri arendamise toetuse raames eraldati 901 036 krooni Lääne-Virumaal paikneva Aru Grupp ASile ligipääsuteede katmiseks asfaltkihiga ja 392 568 krooni Tartumaal asuva Erapuit ASile kuivati-katlamaja elektrivarustuse ja juurdepääsutee ehitamiseks.

Samuti said toetust Otepää vallavalitsuse taotluse põhjal 421 889 krooni ulatuses Pühajärve puhkekodu ja ASi Kohuke vee- ja kanalisatsioonitrasside rajamiseks ning OÜ Altaag AT 643 666 krooni ulatuses Taagepera lossi veevarustuse, elektri ja põhiliste juurdepääsuteede ehitamiseks.

Infrastruktuuri arendamise toetuse eesmärk on ettevõtlusega seotud tehnilise infrastruktuuri kitsaskohtade kõrvaldamise abil kaasa aidata ettevõtjate teenuste ja kaupade tootmise arendusprojektidele, millega kaasnevad täiendavad investeeringud ning uued töökohad.

Setomaa programmi raames eraldas komitee Seto talumuuseumi Tsäimaja ehitamiseks ja sisustamiseks 537 092 krooni. Taotluse esitas Värska vallavalitsus.

Setomaa programmi eesmärgiks on ainulaadse rahvakultuuri säilimine ja toimiva piiriala väljaarendamine.

Saarte programmi raames toetati Saaremaa Mõntu sadama teenindushoone rekonstrueerimist 715 000 krooni ulatuses. Rekonstrueerimise käigus luuakse ka rahvusvaheliseks liikluseks avatud piiripunkt. Taotluse esitas Torgu Vallavalitsus.

Saarte programmi eesmärk on sotsiaalse stabiilsuse saavutamine Eesti saartel, samuti majanduse konkurentsivõime tugevdamine läbi turismi arendamise ja saarte ligipääsetavuse parandamise.

Keskustevõrgu programmi raames eraldas finantskomitee sihtasutusele Tartumaa Turism 837 601 krooni õppe-matkaraja ehitamiseks Tähtvere valda Ilmatsalu-Kärevere piirkonda.

Tartu Ülikooli botaanikaaia koolitus- ja turismiobjekti väljaarendamiseks eraldas komitee 995 602 krooni. Toetuse abil ehitatakse uus troopikahoone, remonditakse õppeklassi ja külastuskeskuse ruumid, samuti ehitatakse ühendusgalerii eelpoolnimetatud ruumide ja kasvuhoonete vahel. Tööde valmimisel saadakse 114,3 m2 uut pinda koolituse paremaks läbiviimiseks ja külastajate teenindamiseks. Taotluse esitas Tartu Ülikool.

Keskustevõrgu programmi eesmärk on tugevdada Eesti tähtsamate linnade majanduslikku ja sotsiaalset innovatiivsust tasakaalustamaks riigi regionaalset arengut.