Eesti Päevalehe andmeil pürgib Jaamu Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatuse esimeheks ning tema sellele ametikohale asumine on vaid vormistamise küsimus. Hetkel täidab EASi juhi kohuseid Alar Kolk, teine juhatuse liige on Ülari Alamets. Jaamu juhatuse esimeheks nimetamine on juhatuse pädevuses.

Jaamu kinnitas valmisolekut asuda EASi juhatuse esimehe kohale.

EASi nõukogu esimehe Olev Raju sõnul oli nõukogu jaoks Jaamu valimisel tähtis tema pikaajaline kogemus rahvusvahelises ettevõtluses ning tugev akadeemiline taust. Jaamu kandidatuuri esitamise initsiatiiv tuli tema sõnul majandusministeeriumist. EASi nõukogu kinnitas Jaamu ametisse üksmeelselt.

Jaamul on tehnikaülikooli doktorikraad ja Raju sõnul loodetakse seetõttu, et ta arendab EASis suhteid teadlastega. Teiseks on Jaamu Raju sõnul tegelenud logistika ja turismiga ning arendab seda külge.

EASi tööle otsustas Jaamu tulla seetõttu, et tegemist on Eesti ettevõtluse arengumootoriga. Ta peab oma eesmärgiks tasakaalustada Eesti ettevõtlust, sest riigi funktsioon on ka mahajäänud maakondi edumeelsetele maakondadele järele aidata. EAS töötab Jaamu sõnul hetkel hästi.