Baltic Workboats AS (BWB) on järjest kasvav laevaehitusettevõte Eestis, kus töötab enam kui 150 töötajat. Ettevõte toodab peamiselt töölaevasid ning seejuures vastutab kogu tootmisprotsessi eest algusest lõpuni – laevade disainimisest tarneni, teatas EBS.

Valikut tehes pidas EBSi Nõukoda oluliseks ettevõtte järjepidevat arengut, mis on eriliselt hoogustunud viimastel aastatel, näidates samal ajal ka silmapaistvat majandustegevust.

„Nullist alustatud ja tänaseks rahvusvaheline konkurentsivõime saavutanud Saaremaal tegutsev ettevõte on rajanud laialdase ekspordivõimekusega ettevõtte,“ selgitas nõukoja liikmete poolt tehtud valiku tagamaid EBSi rektor Arno Almann. 2013. aastal tunnustas president Toomas Hendrik Ilves ettevõtjat ka Valgetähe IV klassi teenetemärgiga.

Margus Vanaselja jääb tiitlist kuuldes tagasihoidlikuks. Tugevalt meeskonnatöösse uskuv Vanaselja soovib esile tõsta oma äripartneri Märten Vaikmaa, kellega koos on BWB üles ehitatud. „Minu ja meie puhul kehtib ütlus, et tagala kindlustab võidu,“ ütleb Vanaselja, lisades, et tunnustus on eelkõige kogu meeskonnale ning iga töötaja saab sellest mõttelise tüki.

Aasta Ärijuhi tiitlit annab EBS välja alates 1991. aastast. Kandidaate saavad esitada EBS Nõukoja liikmed, EMBA programmi osalejad ja vilistlased. Aasta Ärijuhi rändauhinna, pronksbuldogi, saab juht, kes on üles ehitanud tugeva ja elujõulise ettevõtte, mille majandustegevus on väljapaistev.

EBSi Nõukoja liikmed on silmapaistvad Eesti ja rahvusvaheliselt tunnustatud haridus- ja ärimaailma juhid ning ühiskonnategelased. Rikka ja mitmekülgse kogemuste pagasiga liikmed loovad tugeva sideme EBSi akadeemilise ja ärimaailma vahel.