Aivar Rehe (s. 1963) on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi majandusteaduskonna tööstuse juhtimise ja planeerimise eriala, teatas EBS.

Ta on töötanud Eesti Hoiupanga ning Hansapanga juhatuses. Aastail 2004-2006 töötas Aivar Rehe Eesti Maksu- ja Tolliameti peadirektorina, mille eest omistati talle aastal 2007 Valgetähe III klassi teenetemärk. Alates 2006. aastast töötab Aivar Rehe Sampo Panga juhatuse esimehena ning mais 2008 nimetati ta Eesti Pangaliidu juhatuse esimeheks.

„Valikut tehes pidas EBSi Nõukoda kõige olulisemaks Sampo Panga viimaste aastate edukat arengut Aivar Rehe juhtimise all ning tema varasemat panust eelkõige Maksu- ja Tolliameti ühendamises ja sellest kaasaegse organisatsiooni kujundamises“, sõnas EBSi rektor Peeter Kross. „Aivar Rehe on erakordselt professionaalne ja pühendunud tippjuht. Saavutatud tulemuste ja tegutsemisstiili poolest on ta heaks eeskujuks kõigile, kes tippjuhina tegutsevad või sellesse rolli pürgivad,“ lisas Kross.



„Loomulikult on hea tunne olla valitud niivõrd tugevate äriliidrite ringi. Kõigi tiitli pälvinud juhtidel on olnud üks ühine nimetaja – nad on julgenud muuta organisatsioone, inimesi ja ette näha otsuste tagajärgi ning nende eest vastutada. Oma praktilises juhitegevuses olen olnud seotud nii avaliku- kui ka erasektoriga, kuid peamiselt siiski Eesti panganduse arengutega. Soovimata esile tuua ühtegi sektorit, võib öelda, et kõik need juhid on ajanud aktiivselt "Eesti asja", ütles Aivar Rehe.





Alates 1. veebruarist 2007 kuulub Sampo Pank Danske Bank Groupi, mis on Taani suurim panganduskontsern ja Põhjamaades üks suuremaid. Danske Bank on esindatud järgmistes maades: Taani, Rootsi, Norra, Soome, Eesti, Läti, Leedu, Iirimaa, Inglismaa, Poola, Luksemburg, Saksamaa. Eesti Teeninduse Indeksi uuringu järgi on Sampo Pank tunnistatud teist aastat järjest parimaks finantsasutuseks Eestis. Samuti tunnistati Sampo Pank parima klienditeenindusega pangaks Dive TeenindusTopi uuringus, mis viidi läbi märtsis 2008.