„Ootan huviga uut väljakutset, et jätkata koostööd kolleegidega Balti riikides ABB pikaajalise konkurentsivõime ja väärtuste suurendamiseks, sealhulgas meie uue strateegia edukaks rakendamiseks. Keskses rollis on jätkuvalt meie kliendid,“ märkis Patrikainen.

Jukka Patrikainen

„Pärast 25 aastat ettevõtte Balti riikide juhina on sobiv aeg anda teatepulk edasi ja pühenduda rohkem isiklikule elule. Vaatamata juhivahetusele jätkame kindlalt uue strateegia elluviimist,“ ütles Henriksson.

Patrikainen alustas ABB-s 1997. aastal Soomes, kus ta vastutas juhtimise ning operatiivse tegevuse eest müügi- ja korrashoiuvaldkonnas. 2013. aastal alustas ta tööd korrashoiuteenuste juhina Balti riikides. 2015. aastal nimetati Patrikainen ABB Balti riikide müügi- ja korrashoiuteenuste juhiks. Patrikainenil on energeetikaalane kõrgharidus Kotka Ülikoolist.

ABB on tehnoloogialiider elektrifitseerimisseadmete, robootika ja ajamite, tööstusautomaatika ja elektrivõrkude alal ning pakub teenuseid tehnovõrkude, tööstuse ning transpordi ja taristu valdkonnas.