Eesti Energia pakub võimalust tarbida kõikide elektripakettide kasutamisel vaid taastuvenergiat ja sõlmida selleks Rohelise Energia leping. Võrreldes 2017. a algusega on selliste lepingute arv kasvanud enam kui kolm korda.

„Rohelise Energia valimine on tõusev trend. Märgatavalt kasvas Rohelise Energia valinud klientide arv mullu, mil aastaga lisandus üle 7000 uue lepingu.

Ka selle aasta esimese kuue kuuga on Rohelise Energia lepingute arv jätkuvalt kasvanud ning poole aastaga on lisandunud ligi 2000 uut klienti. Rohelise Energia valimine toetab taastuvenergia osakaalu kasvu elektritootmises,“ lisas Eesti Energia energiamüügi Eesti turu juhi Jaak Jõgi.

Rohelise Energia lepingut saavad sõlmida ka ettevõtted. Täna on selline leping Eesti Energia ligi 600 ärikliendil, kelle hulgas on nii suurtootmisi kui ka väiksemaid ettevõtteid.

Olles Rohelise Energia klient, saavad ettevõtted kasutada selle kaubamärki ka oma firma turundamisel.

Eesti Energia kontsernis tegeleb taastuvenergia tootmisega ettevõte Enefit Green.

Rohelise Energia tootmiseks kasutatakse 100% taastuvaid energiaallikaid, peamiselt päikese-, tuule- ja hüdroenergiat ning biomassist energia tootmist.

Eesti Energia strateegiline eesmärk on 2022. aastaks toota 40% elektrist taastuvatest- ja alternatiivsetest allikatest. Rohelise Energiaga saavad kliendid liituda, kui sõlmivad või muudavad oma elektrilepingut.

Eesti Energia tagab, et 100% kliendi tarbitud energiakogusest on toodetud taastuvatest energiaallikatest.