Detsembrist tööd alustava juhatuse esimehe Hando Sutteri sõnul muutuvad koos juhatuse koosseisuga ka juhatuse liikmete vastutusvaldkonnad.

„Olen seisukohal, et Eesti Energias on tänases olukorras oluline arendusvaldkonna toomine kõrgeimale juhtimistasandile. Seetõttu hakkabki Margus Vals vastutama arendusprojektide ja tehnoloogia arengu koordineerimise eest,” lisas Eesti Energia uus juht.

Andres Vainola vastutusvaldkondadeks uues juhatuses jäävad Eesti Energia Kaevandused ning tehnoloogiatööstus.

Juhatuse liikme Raine Pajo vastutusalasse jäävad sarnaselt tänasele ka edaspidi elektri tootmisega seotud teemad, uue valdkonnana lisandub õlitootmine.

Margus Rink jätkab juhatuse liikmena ning tema vastutusvaldkonnaks jääb energiamüük Eestis, Lätis ja Leedus.

Lisaks uuele juhatusele asub detsembrist ametisse ka Eesti Energia uus finantsjuht, kelleks saab varasem Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees ning Premia Foodsi finantsjuht Andri Avila.

Nõukogu esimehe Erkki Raasukese sõnul on kinnitatud juhatus tugev.

„Hando Sutteri koostatud juhatusse kuulub nii senises juhatuses töötanud inimesi, ettevõttest välja kasvanud uus juhatuse liige kui ka teistsuguse kogemustepagasiga tippjuhte. See on hea tasakaal senise kogemuse ja värske vaate vahel, mistõttu nõukogu Sutteri ettepanekud ka kinnitas,” ütles Raasuke.