Praktikakohti pakuvad kõik Eesti Energia kontserni ettevõtted ning rakendust on võimalik leida väga erinevates töölõikudes alates põlevkivi kaevandamisest, elektri, soojuse ja vedelkütuste tootmisest kuni äri- ja tehnoloogialahenduste loomiseni, teatas ettevõte.

Eesti Energia järelkasvu projektijuhi Mirjam Lindpere sõnul pakub praktika Eesti Energias kõrg- ja kutsekoolide õppuritele võimalust saada ettekujutus eesootavast tööelust ning omandada töökogemust valitud erialal.

Edukalt läbitud osaluspraktika eest maksab ettevõte praktikantidele ka töötasu ning tublimatele võidakse praktika lõppedes teha pakkumine ettevõttesse püsivalt tööle tulla.

Kõrgkoolidest ootab Eesti Energia praktikale eelkõige järgmiste valdkondade õppureid: automaatika, ehitus, elektro- ja soojusenergeetika, geoloogia ja mäendus, IT, keemia ja kütuste tehnoloogia, masinaehitus ja mehhatroonika, tootearendus, matemaatika, statistika ja majandus.

Kutsekoolide õppuritest on oodatud eelkõige järgmistel erialadel õppijad: automaatik, elektrik, keemiaprotsesside operaator, keevitaja, mehhatroonika ja soojusseadmete käitaja. Praktikakohti pakutakse ka teiste erialade õppuritele.