Tegemist on turva kompleksteenusega, mille osutamisega on seotud ligi 200 töötajat. Lepingute kehtivusaeg on kolm aastat, teatas USS Security.

USS Security juhatuse esimees Sven Nuutmann ütles, et hangete võitmine ühelt poolt tõestab ettevõtte senist pädevust ja võimekust, teisalt aga seab firma jaoks lati uuele kõrgusele.

„Tegemist on strateegiliste, kõrgendatud riskiga ettevõtetega, mis kokku moodustavad Eesti ühe kõige keerulisema turvaobjekti,“ märkis Nuutmann.

Tema sõnul on USS Security valmis tööle võtma seni neil objektidel töötanud inimesed, kuid nad peavad läbima atesteerimise vastavalt firma kvaliteedisüsteemile ning olema vajadusel valmis täiendavateks koolitusteks.

USS Security Eesti loodi 2011. aasta novembri alguses senise K Grupp Turvateenused ASi aktsiakapitali laienemise kaudu, kus 40%lise osalusega aktsionäriks on Pristis AS. Ettevõtte 2012. aasta käibeprognoos on 12 miljonit eurot ning eeldatav turuosa aasta lõpuks 25%. USS Security Eesti pakub kogu Eestis mehitatud ja tehnilise valve teenust ning projekteerib, paigaldab ja hooldab valvesüsteeme. Ettevõttes töötab enam kui 1000 inimest.