„Kui vaadata vanu CRM (customer relationship management) tööriistu, siis need on väga keerulised," ütles ettevõtte üks asutajatest Ragnar Sass. „Kui aga vaadata väikefirmasid, siis nende müügiprotsess toimub paberi ja pliiatsi abil," lisas ta.

Saadud raha kasutatakse selleks, et veelgi laieneda ning jätkata mobiilsetesse seadmetesse liikumist: „Me tahame, et igas seadmes oleks meie tootel sama funktsionaalsus," rääkis Sass. Ta kinnitas, et jätkuvalt on nende sihiks väikesed ja keskmised ettevõtted.

„Paljud meie kliendid ei olnud varem isegi CRMi kasutanud, selle asemel olid kas paber ja pastakas või Exceli tabel. See pole paha, aga kui sul on üle kümne müügitehingu käsil ning kaks-kolm müügiinimest tööl, siis seda on raske hallata," ütles Sass.

Selle aasta alguses ületas Pipedrive 5000 maksva kliendi piiri, toodet kasutatakse 105 riigis üle maailma.

„Iroonia on selles, et müügitarkvara müüva firmana puudub meil endil müügimeeskond, info meie kohta liigub suust-suhu."

Ettevõte loodi küll Tallinnas, kuid praegu on nende peakontor Palo Altos, arendusmeeskond on aga endiselt Tallinnas.

Investorite seast leiab ka eestlasi

Pipedrive on eelnevalt saanud  1 miljoni dollari suuruse investeeringu, nüüd tõusis see niisiis 3,4 miljonini. Investoriteks on Rembrandt Venture Partners, Storm Ventures, TMT Investments ja ingel-investorid, kelle seas on ka näiteks Taavet Hinrikus Transferwise'st. Lisaks aga leiab veel mehed nagu Ott Kaukver (VP Engineering of Twilio), Rain Rannu (Fortumo kaasasutaja) ja Tytus Michalski (Fresco Capital Advisorsi tegevdirektor)