Kohe eile Slushi alguses oli lava president Toomas Hendrik Ilvese päralt, kes rääkis, et NSA skandaal on tekitanud suure usaldusprobleemi. Ilvese sõnul on aga andmete privaatsuse kadumisest astme võrra hullem nendega manipuleerimine või andmete muutmine.

Konverentsi esinejate seas olid näiteks Fortumo juht Rain Rannu ja TransferWise juht Taavet Hinrikus, lisaks oli konverentsil hulgaliselt teisi Eesti idufirmasid, ettevõtjaid ja investoreid.

Üks osa Slushist on startup-ettevõtete võistlus. 100 osalejaga Pitching Competition on mõeldud alustavatele ettevõtetele, kes peavad oma idee kogenud ettevõtjatest ja investoritest koosnevale žüriile maha müüma.

Eesti WeekDone sajast kõige parem

Võistluse 20 parima sekka jõudis viis Baltimaade startuppi: Weekdone, Language Accelerator ja Sportlyzer Eestist, Froont Lätist ja TrackDuck Leedust.

Eriti hästi läks aga Eesti meeskonnatöö juhtimise rakendusel Weekdone, mille žürii kogu Pitching Competition'i osalejate seast esikohale valis. “Ma ei valmistunud eriti selleks võistluseks. Tulin lihtsalt ja rääkisin meie loo. Näib, et see töötas," ütles 10000-eurose võidutšeki vastu võtnud Weekdone'i kaasasutaja Jüri Kaljundi Slush'i korraldajate vahendusel.

Uuendatud 14.11 23:50 Weekdone võidutulemustega.