Teabeliin AS müügidirektori Anni Merivee sõnul oli INFOABI 1188 värske app viimase nädalal jooksul iga päev Eestis enim App Store’st alla laetud tasuta rakendus.

“Pakume sellist mobiilset infolahendust Eestis esimestena ja selle tugevus seisneb kindlasti kontrollitud ja usaldusväärsetel andmetel põhinevas andmebaasis,” lausus Merivee ning lisas, et kuna iPhone’de populaarsus on Eestis endiselt tõusuteel ja inimesed kasutavad informatsiooni hankimiseks järjest rohkem internetti ja nutitelefone, oli ka infotelefonil 1188 aeg innovatsiooniga kaasa minna ning oma andebaas mobiilirakenduses kättesaadavaks teha.

“Usume, et uue rakendusega saame oma klientidele neid huvitavat infot veelgi kiiremini ja soodsamalt vahendada,” ütles Merivee.

1188 INFOABI app’i allalaadijad saavad ligipääsu kõigile infotelefoni andmetele ning peale selle on rakenduses ka mitmeid uusi lisafunktsioone. “App’i loomisel innustas meid soov olla abimeheks liikuvale inimesele – seetõttu lisasime sinna ka kaardisüsteemi, mille abil saab kasutaja täpseid juhiseid, kuidas kõige kiiremini ja mugavamalt sihtkohta jõuda,” selgitas Merivee.

Lisaks on rakendusest abi ka uutes kohtades või võõrastes linnades liikujale.

“Selleks, et mõni uus kohvik avastada või sobiv hotell leida, ei ole vaja teha muud, kui app tööle panna ning see pakub sulle ise sobivaimad kohad välja,” rääkis Merivee ning lisas, et kõik lemmikkohad ja nende kontaktandmed saab kasutaja ka rakenduse lemmikute kausta salvestada.