"Ümbermaailma reisile minek on olnud mul pikem unistus, eks selleks on ka natuke kõrvale pidanud panema. Inimesed on ju erinevad, mõnele meeldivad ilusad autod, mõnele reisimine. Mina asju ei kogu, ma kogun emotsioone ja see teeb vist reisile minemise kergemaks," ütles Rohumaa Ärilehele.

Rohumaa peab ka blogi aadressil rohumaaworldtrip.wordpress.com ning annab seal oma tegemistest tihedalt teada. Praegu näiteks viibivad Rohumaa ja ta abikaasa Iraanis ning ümbermaailmareis on täies hoos.

"Viimased kakskümmend aastat on mu hobiks investeerimine globaalsetele aktsiaturgudele. Eriti nüüd, reisides, on aega palju lugeda ja mõtiskleda maailma majanduse ja investeeringute üle. Vahemaad reisimisel on pikad, bussisõidud 5-15 tundi järjest, ning Economisti ja igahommikuse FT (Financial Times-toim.) loen ikka kaanest kaaneni läbi," viitas Rohumaa ka sellele, et hoiab end vaatamata puhkusele ikkagi "vormis".

Priit Rohumaa alustas VKG kontsernis tööd 1998. aastal ning töötas seega erinevatel ametikohtadel kokku 15 aastat. 2000. aastast töötas ta kontserni finantsjuhi ja 2009. aastast ehk kuus viimast aastat juhatuse esimehena. Oma lahkumisest teatades ütles Rohumaa, et "on õige hetk võtta aeg maha ja keskenduda sellisele olulisele teemale nagu perekond".

Rohumaalt võttis VKG juhatuse esimehe ameti üle Ahti Asmann, kes lahkus kütusekaardi skandaali tõttu Eesti Raudtee juhi kohalt selle aasta kevadel.