Sel aastal on peateemaks toidutööstuste koostöövõimalused ja laienemine naaberturule.

Loostöökonverntsil lausuvad avasõnad Läti peaminister Maris Kucinskis, LCCI juhatuse esimees Janis Endziņš, Läti suursaadik Eestis Raimonds Jansons ja Eesti suursaadik Lätis Arti Hilpus.

Ettevõtted JSC Balticovo, SIA BIORGANIK5, Lux Express Eesti, ZAB Ellex Kļaviņš tutvustavad läbi oma kogemuse Eestis ja Lätis koostööprotsesse, tarbimiskäitumist ja harjumusi.

Interreg Est-Lat programm tutvustab, millised on võimalused riikidevahelise ettevõtluse edendamisel ning uute toodete turule toomise ja turustamise toetamise viiside osas.

Traditisiooniliselt antakse konverentsil üle Livonia auhind ühele Eesti ja ühele Läti ettevõttele, kes on panustanud naaberriigi majandus- ja ettevõtlusmaastiku kujundamisesse.

Konverentsi korraldavad Läti Kaubandus-Tööstuskoda, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Eesti Kaubanduskoda Lätis ja Tartu Teaduspark. Konverents toimub Lõuna-Eesti ja Põhja-Läti ettevõtete koostööprojekti Delbi 2 raames.

Delbi 2 projektiga pakutakse väike- ja keskmistele ettevõtetele praktilist abi piiriülese äri alustamiseks ja laiendamiseks. Prioriteetsed sektorid on puit, toit ja turism, lisaks toetatakse idufirmasid.

Projektis osalevad Läti Kaubandus-Tööstuskoda (juhtpartner), Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Eesti Kaubanduskoda Lätis, Tartu Teaduspark.