Lehe sõnul on Adria Airways üsna nutuses seisus. Kui sinna ei pumbata taas maksumaksja raha, siis on väga võimalik isegi lennufirma pankrott. Sloveenias on riigiettevõtted koondatud ühe haldusfirma nimega SDH alla. Selle juht Marko Jazbec nendib, et lennufirma olukord on delikaatne. Neil on likviidsusprobleem. „Võib vabalt juhtuda, et kui midagi lähiajal ei juhtu, muutub ettevõte maksujõuetuks. Loomulikult on võimalik, et ettevõte läheb pankrotti."

Ajalehele antud info kohaselt jälgib lennuamet Adriat väga tähelepanelikult. Kui nad ei ole nähtuga rahul ning ei usu, et Adria oma kohustustega järgneva 12 kuu jooksul hakkama saab, siis võivad nad lennulitsentsi ära võtta või selle osaliselt peatada. Viimane tähendab seda, et lennufirma võib tegevust teatud osas jätkata, kuid mõne aja möödudes hinnatakse nende seisu uuesti. Kui ka siis olukord kehv, võetakse litsents ära. See tähendab omakorda, et vedaja ei saa viia läbi kommertslende.

Üks võimalus Adria päästmiseks oleks sinna järjekordse riikliku rahasüsti andmine. Alates 2011. aastast on sinna pandud kokku 50 miljonit eurot, et likviidsust parandada. Kui riik olekski valmis maksumaksja raha taas mängu panema, siis riskitaks ebaseadusliku riigiabi süüdistusega.

Adria puhul on räägitud ka potentsiaalsetest ostjatest, kuid tänaseni ei ole konkreetseid arenguid selles suunas tekkinud.