Kuidas on võimalik, et ettevõte annab teadlikult rohkem raha ära? Coolbet mõistab, et needsamad mängijad, kes otsivad panustamisega kaasnevat põnevust ja meelelahutust, maksavad nende palkasid ning väärivad seepärast õiglast ja ausat suhet.

„Kui jätta kõrvale mõned väga osavad mängijad (ning mõned, kellel on õnne võita jackpot), kaotavad umbes 85% kõikidest mängijatest panustamisega raha. Võib juhtuda, et mõned ettevõtted üritavad Sulle teistsugust muljet jätta oma turunduskampaaniatega, kuid numbrid on alati panga poolt ning lõpuks hakkabki maja võitma.“ Selline ausus tundub algul harjumatu, kuid ometi tahab asutaja Jan Svendsen, et Coolbet olekski avatud oma klientidega. Siiski, miks peaksid inimesed usaldama Coolbeti?

Aus ja avatud

Coolbet on läbipaistev. Tallinnas tegutseval ettevõttel on juba üle 50 töötaja ning see on kiiresti kasvamas.

“Mitme aasta vältel oleme arendanud Coolbet’ist kontseptsiooni, mis seisaks avatuse ning ausa mängu eest. Me oleme niivõrd avatud, et me näitame, kuidas meie kliendid panustavad ning isegi kui palju” ütleb Jan. Seda ei paku mitte ükski teine ettevõte.

Coolbet läheneb inimlikult ja personaalselt. Nad pakuvad parimat kliendituge ning tahavad luua Eestis uued standardid vastutustundlikus mängimises.

Suhe kui võrdsega

Mängimine ja panustamine peaksid olema lõbusad, kuna tegemist on meelelahutusega. Coolbet’i meeskonnal on kokku üle 200 aasta kogemust selles valdkonnas ning nad teavad, mida inimesed soovivad.

Jan Svendsen on oma 30-aastase karjääri jooksul loonud mitmeid ettevõtteid, sealhulgas ka Triobeti, mille ostis 2012. aastal ostis Rootsi kontsern Betsson Group. Pärast mõne aasta pikkust pausi otsustas Jan luua midagi uut ja tuua mängumaailma innovatsiooni.

Lõpetuseks tahab Jan veel meelde tuletada, et mängimisse tuleb alati suhtuda kui meelelahutusse. „Hea näide sellest on kinos käimine, mis enamasti maksab kuskil 10 eurot. Sarnasel kujul on oma õhtu veelgi põnevamaks muutmine ja kohaliku meeskonna võidu peale panustamine samuti meelelahutus, mis nõuab raha kulutamist. Me soovime, et tunneksid rõõmu ja lõõgastust, aga veelgi rohkem soovime, et Sa teeksid seda kõike vastutustundlikult.“

Jaga
Kommentaarid