Mullu oli Eesti Meedia poolaastakahjum 16 miljonit krooni.

Tänavu esimeses kvartalis sai Eesti Meedia kaheksa miljonit krooni kahjumit.

Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ütles BNS-ile, et jätkuvalt toodavad kontserni väljannetest kasumit maakonnalehed, Postimees oli teises kvartalis väikeses plussis või töötas nullkasumiga.

Seoses Sõnumilehe ja õhtulehe baasil uue ajalehe ja ajakirjade väljaandmiseks uue ettevõtte mooodustamisega on nende majandustulemusi Kadastiku sõnul keeruline hinnata, sest ühinemise tulemusel on numbrid ebaülevaatlikud.

Kindlas kasumis on Kadastiku sõnul ajakiri Kroonika, suure kasumi - 8,4 miljonit krooni - teenis esimesel polaastal ka trükikoda Kroonpress.

Eesti Meedia, mille enamusaktsiad kuuluvad Norra Schibstedile, annab välja Postimeest ja nelja maakonnalehte ning omab Kroonpressi trükikoda.

Tabloidlehe SL õhtuleht väljaandmiseks ja ajakirjade kirjastamiseks moodustasid Eesti Meedia ja teine meediakontsern Ekspress Grupp tänavu kevadel ühisettevõtted. Schibsted koondas tänavu ühte konserni ka Eesti Meedia ja telejaama Kanal 2.

Eelmisel aastal oli Eesti Meedia tegevuskahjum 48,7 miljonit krooni. Suurema osa kahjumist andsid ajalehed Postimees ja Sõnumileht. Kahjumit tõid kontsernile ka ajakirjad Tervis, Stiina ja Luup.