EPP kogus esimese majandusaasta jooksul kokku 49,8 miljonit pandiga koormatud joogipakendit. Kõik kogutud plastikpudelid, alumiiniumpurgid ja klaaspudelid suunati taaskasutusse.

?Pandipakendi esimese aasta tulemused teevad rõõmu, sest hoolimata mahukatest alginvesteeringutest ja süsteemide käivitamise aastast oleme suutnud oluliselt inimeste keskkonnateadlikkust tõsta ning jõudnud aasta lõpuks süsteemi edasist arendamist võimaldavate majandustulemusteni,? ütles OÜ Eesti Pandipakend juhataja Oleg Epner.

2005. aasta investeeringud Eesti Pandipakendisse moodustasid 32 miljonit krooni. Suuremateks investeeringuteks olid seadmete ja tootmisliinide ost, loenduskeskuse rekonstrueerimistööd, samuti soetati vajalik infotehnoloogia ja inventar.

OÜ Eesti Pandipakend andis 2005. aasta lõpuks tööd 76 inimesele.

EPP-ga on liitunud 25 tootjat, 88 importööri ja ligi 1400 tagastuskohta. Süsteemis töötab 81 taaraautomaati. Eesti Pandipakendi Pakendiregistris on registreeritud 2000 tootepakendit.

Eesti Pandipakendi osanikud on neli mittetulundusühingut: MTÜ Eesti Õlletootjate Liit, MTÜ Karastusjookide Tootjate Liit, MTÜ Karastusjookide ja Õlle Importööride Liit ja Eesti Kaupmeeste Liit.