Aktsiate väljaost oli vajalik eelkõige seetõttu, et ühendada kahe ettevõtte funktsioonid ning pakkuda klientidele mugavaid terviklahendusi, teatas Eesti Post.

„Kahe ettevõtte senine koostöö oli juba varem väga tihe, kuid ettevõtete ühendamine loob paremad võimalused teenuste kombineerimiseks. Näiteks, kui enne pidi klient tellima e-arvete lahendusi ja kandeteenuseid Eesti Postist ning printimisteenust Elektronpostist, siis nüüd saab kõik teenused ühest kohast,“ kommenteeris juhatuse liige Mait Sooaru.

Sooaru sõnul võimaldab ettevõtete ühendamine pakkuda parimaid terviklahendusi printimisteenuste, reklaammaterjalide tootmise, postituste ettevalmistamise ja kande teostamise osas.

„Kui varasemalt tuli neid teenuseid tellida mitme kontaktisiku käest ning ka arveldamine käis läbi kahe arveldusarve, siis Eesti Posti ja Eesti Elektronposti liitmine muudab tööprotsessid lihtsamaks ja efektiivsemaks.“

Eesti Posti kontserni kuuluvad emaettevõttena Eesti Post ning tütarettevõtetena Eesti E-arvete Keskus OÜ, Leedus EP-24 UAB ja Unipakas UAB, Lätis Post24 SIA.