Eestit esindab messil sarnaselt eelmisele aastale Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) riikliku ühisekspositsiooni näol. Eesti ekspositsioonile seab EAS ligikaudu 100 ruutmeetri suuruse ühisstendi, teatasEesti puitmajaliit .

Eesti Puitmajaliidu juhatuse esimehe ja messil osaleva Nordic Houses OÜ juhi Argo Sauli sõnul näitas aasta varasem Ecobuildil osalemine, et messil on võimalik luua lisaks Suurbritannia turule kasulikke ärisidemeid ka mitmete ettevõtetega mandrieuroopa riikidest.

„Lisaks uute turgude ja müügikanalite leidmisele, on Ecobuild ka hea koht värske teabe omandamiseks tehnoloogia ja trendide osas üha loodussõbralikumaks muutuvas ehitusvaldkonnas. Tänu viimasele saame võimaluse olla ka ise võimelised pakkuma ehitistele lahendusi, mis vastavad järjest karmimatele keskkonnanõuetele,“ märgib Saul.

Eesti puitmajatootjatest osaleb lisaks Nordic Houses OÜ-le ühisstendil: Aru Grupp AS, EstNor OÜ, Palmatin OÜ, Ritsu AS, Seve Ehituse AS.

Eesti organisatsioonidest on ühisstendil lisaks Eesti Puitmajaliidu ja puitmajaklastri liikmetele esindatud ka Matek OÜ, Saros Est OÜ, T-Tammer OÜ, Z-Module OÜ ja Viking Window AS.