Mark Rosner jätkab siiski Eesti Raudtee juhatuses. Ettevõtte kommunikatsioonijuht Margus Värav ütles ETAle, et Mark Rosner oligi pigem eelmise juhi lahkumise järel tegevjuhi kohusetäitja, kuid ametinimetuses ei tahetud seda arvatavasti idaklientide usaldamatuse kartuses näidata.

Pärast Eesti Raudtee enamusaktsiate erastamist mullu augusti lõpus sai Eesti Raudtee tegevjuhiks Earl Currie, kes lahkus kohalt tänavu mai lõpus ning tema asemele sai Mark Rosner.

Eesti Raudtee nõukogu esimehe Edward Burkhardti sõnul on uus juhatuse esimees Herbert Payne kogenud ja mitmekülgne raudteejuht. "Ta on töötanud mitmetel erinevatel raudteealadel ja saanud suure kogemuse Burlington Northerni Argentiina raudtee juhina," ütles Burkhardt.

Herb Payne on ligi 30aastase raudteestaaþiga hinnatud tippjuht ja spetsialist raudtee kvaliteedijuhtimise ja turvalisuse alal. Tema suurimaks projektiks on olnud ühe USA suurima raudteefirma BNSF (Burlington Northern Santa Fe) Railroad Argentina allüksuse juhtimine aastatel 1993-1995.

Payne'i raudteelase karjäär sai alguse 1974. aastal, mil ta liitus Burlington Northern Railroad'iga ning läbis karjääriredelil aastate jooksul mitmeid keskastme juhipositsioone kuni nimetati BN Springfieldi osakonna peadirektoriks.

Aastal 1990 sai Payne'st Burlington Northern Railroadi asepresident kvaliteedijuhtimise alal ja 1993. aastal suunati ta peale Buenos Airese lähirongiliinide erastamiskonkursi võitmist juhtima BNSFi Argentiina üksust. Herbert Payne on lõpetanud Tennessee ülikooli ärikorralduse ja transpordi eriala.

Eesti Raudtee nõukogu määras ettevõtte juhatusse ka Riivo Sinijärve, Stephen Archeri ja Kaido Simmermanni.