Seni töötas Eesti Raudtee juhatuse esimehe-tegevdirektorina Mark Rosner, kes jätkab juhatuses.

Eesti Raudtee nõukogu esimehe Edward Burkhardti sõnul on Herbert Payne kogenud ja mitmekülgne raudteejuht. “Ta on töötanud mitmetel erinevatel raudtee-aladel ja saanud suure kogemuse Burlington Northerni Argentiina raudtee juhina,” ütles Burkhardt ja lisas: “Meil on hea meel, et ta on nüüd meie Eesti meeskonnas.”

Herb Payne on ligi 30-aastase raudteestaažiga hinnatud tippjuht ja spetsialist raudtee kvaliteedijuhtimise ja turvalisuse alal. Tema suurimaks projektiks on olnud ühe USA suurima raudteefirma BNSF (Burlington Northern Santa Fe) Railroad Argentiina allüksuse juhtimine aastatel 1993-1995.

Payne'i raudteelase karjäär sai alguse juba 1974. aastal, mil ta liitus Burlington Northern Railroad'iga ning läbis karjääriredelil aastate jooksul mitmeid keskastme juhipositsioone kuni nimetati BN Springfieldi osakonna peadirektoriks. Aastal 1990 sai Payne'st Burlington Northern Railroadi asepresident kvaliteedijuhtimise alal ja 1993. aastal suunati ta peale Buenos Airese lähirongiliinide erastamiskonkursi võitmist juhtima BNSF-i Argentiina üksust. Herbert Payne on lõpetanud Tennessee ülikooli ärikorralduse ja transpordi eriala.

Eesti Raudtee nõukogu määras ettevõtte juhatusse ka Riivo Sinijärve, Stephen Archeri ja Kaido Simmermanni.