Võrgustiku haare ulatub üle kogu Baltikumi, Visegradi riikide ning Balkani poolsaare pakkudes võrgustiku liikmetele võimalusi oma tegevuse laiendamiseks teistes regioonides, teatas ettevõte.

CEC GR peamisteks klientideks on globaalsed börsifirmad üle kõikide sektorite, sh. tehnoloogia, finants, energeetika, transport, kaitsetööstus ja teised.

„Meta Advisory üheks motivatsiooniks võrgustikuga liitumiseks oli pakkuda paremaid rahvusvahelisi võimalusi oma klientidele läbi maailmatasemel nõustajate teistes Euroopa riikides, sõnas Meta Advisory partner Andreas Kaju.

Ta lisas, et kuigi varasemalt on ettevõte olnud osa maailma suurimast valitsussuhete brändist Fipra, peegeldab täiendav koostöö Kesk- ja Ida-Euroopa turuliidritega reaalselt Balti riikide muutuvaid majandussuhteid, välisinvesteeringute liikumiskoridore ja ühiseid huve.

Võrgustiku tegevjuht ja Poola suurima valitsussuhete ettevõtte juhtivpartner Marek Matraszeki jaoks on uue partneri lisandumine suur väärtus teistele liikmetele.

„CEC GR eesmärgiks on ühendada oma ala parimaid tegijaid erinevatest riikidest üle kogu Kesk- ja Ida-Euroopa. Meta Advisory liitumisega oleme järjekordselt ühe silmapaistva liikme võrra rikkamad. Meie pikaajaline sõprus on täienenud mitme eduka koostööprojektiga nii Eestis kui Euroopas,“ lisas CEC GR tegevjuht.

Meta Advisory on 2009. aastast tegutsev valitsussuhete ja PR ettevõte, mille asutajad on Andreas Kaju ja Ott Lumi. 2017. aastal ületas agentuur ainsana Eestis miljoni euro müügitulu piiri.

Meta Advisory on osa Fipra-st (Foresight International Policy and Regulatory Advisers), mis tegutseb 50 riigis üle maailma, sh kõikides EL liikmesriikides. Aastal 2018 valiti Meta Advisory Kuldmuna loovusfestivalil aasta suhtekorraldusagentuuriks.