Ehitusettevõtte juhatuse liige Alar Kullison kiitis hotelliprojekti õnnestunuks ja põnevaks ettevõtmiseks. „Ehitus-tehnilise poole pealt oli suurimaks väljakutseks uuendusliku spaakeskuse ehitamine,” sõnas Kullison, kelle sõnul paikneb keskuses näiteks Eesti suurim mullivann. „Hoone juures väärib esiletõstmist just selle eripärane sisekujundus, kohe jäävad silma hotellikorruste põrandaid katvad Eesti erinevate piirkondade rahvamustritega vaibad,” lisas ta.


Meriton Grand Hotel Tallinna kõrvale, aadressile Paldiski maantee 4 püstitatud Meriton Conference & Spa hotell on seitsmekorruseline, kahe lisakorrusega. Esimesel korrusel hakkavad paiknema avatud köögiga aasia restoran, bistroo, prantsuse kohvik ning baar. Teisel korrusel on tipptehnikaga varustatud seitsme ruumiga konverentsikeskus, elava klaverimuusikaga lounge-baar, tervisekeskus 21 kehahoolduse kabineti, solaariumi, soolakambri, infrapunasauna ja juuksuriga.

Hotellitoad asuvad kolmandast seitsmenda korruseni –kokku 301 tuba, millest 280 on standard- ja 12 peretuba, lisaks ka 9 sviiti.


Hotell võtab enda alla 3840 ruutmeetrit, suletud netopinda on kokku 19 470 ruutmeetrit. Hoone kandekonstruktsioon on ehitatud raudbetoonist ja armatuurterasest. Hotelli ruumala on 77 300 kuupmeetrit.