Swedbanki Eesti juhatuse koosseisu kuuluvad neljapäevast juhatuse esimees, Swedbank AS-i peadirektorina jätkav Priit Perens, samuti hakkavad juhatusse kuuluma jaepanganduse tegevdirektor Ulla Ilisson, ettevõtete panganduse tegevdirektor Robert Kitt, panga finantsdirektor Heiki Raadik, privaatpanganduse tegevdirektor Vaiko Tammeväli ning krediidijuhtimise divisjoni direktor Rait Pallo, teatas pank.

Enne juhatusse valimist tegutsesid nad Eesti juhtkonnana, kuhu kuuluvad lisaks eelnimetatutele ka personalidirektor, juriidilise osakonna juht, riskikontrolli juht ning korporatiivsuhete juht.

Juhatusest kutsuti tagasi Swedbanki grupi äriarenduse toodete valdkonna juht Giedrius Dusevicius, Balti panganduse finantsdirektor Toms Silins, Balti panganduse krediidijuhtimise divisjoni juht Kristina Mikenberg, Swedbank Läti peadirektor Maris Mancinskis ning Swedbank Leedu peadirektor Antanas Danys.

Muutused toimusid ka Swedbank AS-i nõukogus, mille juhiks on Balti panganduse vastne liider Birgitte Bonnesen ning liikmeteks Balti panganduse õigusnõunik Tiina Sepa, Balti panganduse finantsdirektor Toms Silins, Balti panganduse vastavuskontrolli juht Erik Starkov ning Balti panganduse riskikontrolli divisjoni juht Johan Rosen. Eelmisest nõukogu koosseisust jätkab ainsana Sepa.

Swedbank AS-i juriidilise struktuuri muudatus toimus 1. juulil, kui Läti Swedbank ja Leedu Swedbank said grupi emaettevõte Swedbank AB tütarettevõteteks. Muudatuse läbiviimiseks müüs Eesti Swedbank AS talle kuulunud Läti ja Leedu tütarpankade aktsiad grupi emaettevõttele.

Uue ülesehituse kohaselt ei kuulu Läti ja Leedu pangad ning nende tütarettevõtted enam Swedbank AS-i konsolideerimisgruppi ning Läti Swedbanki ja Leedu Swedbanki juriidiline staatus grupis on võrdne Eesti Swedbankiga.