WebMedia juhi Taavi Kotka sõnul on Ajujahi žürii kokku pandud erineva taustaga liidritest. „Äriterasid on võimalik konkursile esitada veel kuni 1. novembrini ja kindlasti ei jää žüriil tõeliselt hea idee märkamata ning saab tunnustatud,” ütles Kotka.

Ajujahile esitatud ideed läbivad mitu hindamisvooru. Eelhindamisest pääsevad edasi 100 tugevamat ideed, mille meeskondadel on võimalus esitleda oma plaane laiendatud, 13 liikmeliisele žüriile. Edasi selgitatakse 20 silmapaistvamat ideed, mis saavad osaleda Ajujahi koolitusprogrammis ja mentorite käe alla oma äriideid edasi lihvida. Kahekümnest täiustatud äriplaanist valib peažürii lõppvõistlusele kümme, mille hulgast selguvad maikuus toimuval auhinnagalal võitjad.

Ettevõtluskonkursi peažüriisse kuuluvad Ajujahi peatoetaja SEB esindajana äriarenduse divisjoni direktor Mart Maasik, Eesti olulisima eduloo Skype’i tegevjuht Sten Tamkivi, Eesti suurima tarkvaraettevõtte WebMedia juht Taavi Kotka, Arengufondi investeeringute divisjoni juht Heidi Kakko, Ambient Sound Investmenti otseinvesteeringute juht Margus Uudam ja internetiärimees Andrei Korobeinik.

Konkursi Ajujaht eesmärk on aidata noori ettevõtjaid uuenduslike ettevõtete loomisel. EASi organiseeritavat võistlust rahastab Euroopa Sotsiaalfondi ettevõtlusteadlikkuse programm.