Vertelson Haldus lubab turule tulla praegu saladuses hoitava kaubamärgi all, kirjutab Äripäev. CityGSM sõlmis sel suvel koostöölepingu Radiolinjaga viimase võrguressursi kasutamiseks.

CityGSMi juht Kuno Panksepp (32) lubas teha Eestisse esimese virtuaalteenuste pakkuja, mis osutab kõnekaarditeenust. “Plaan on alustada 2003. aasta esimeses kvartalis,” rääkis Panksepp.

“Kuidas turg reageerib uutele tulijatele ja milliseks kujuneb konkurentide hinnatase, on mul raske prognoosida. Küll aga võin öelda, et oma äriplaanis oleme arvestanud kuni 20protsendilise hinnalangusega nii kõne- kui lühisõnumite osas. Seda siis kõnekaarditurul,” rääkis Panksepp.

“Täna olen veel CityGSMi omanikeks mina 92,5 protsendi ulatuses,” rääkis Panksepp. 7,5 protsendilist osalust omab East-West Consulting AS, Viktor Kaasiku osalusega firma. “Lõplik osalus selgub pärast läbirääkimisi. Projekti maksumus on 38 miljonit krooni,” rääkis Panksepp.

“Prognoosin loomulikult pidevat hindade alanemist, kusjuures kaldun arvama uute tulijate saabumisel on hinna langetajateks just vanad olijad, kellele tähendab see vaid väiksemat kasumimarginaali, mitte aktsionäride suuremat rahakotti, nagu uutel see paratamatult on,” ütles OÜ Vertelson Haldus juht Peep Põldsamm.

“Kui uued tulijad leiavad endale finantseerijad, siis mobiilsideturg kindlasti elavdub. Ootame ära need enneolematud teenused, mida üks tulija on lubanud, siis saab turg teha järelduse, kuidas jätkata. EMT ei muuda oma strateegiat, oleme jätkuvalt parima kvaliteediga suurimat lisaväärtust pakkuv teenusepakkuja,” ütles EMT juhatuse esimees Peep Aaviksoo Äripäevale.