"Kontserni põhitegevusalaks oli ja on rahvusvahelised agenteerimis- ja ekspedeerimisteenused ning logistika. Egna Tanko on Hapag Lloyd AG liiniesindaja Eestis. Möödunud aasta tõi tootmisharule tervikuna stabiilse kasvu, mis oli tingitud nii kodumaiste, kui ka välismaiste investeeringute kasvust tootmistegevusse.

Egna Tankol on kolm tütarettevõtet Venemaal. Tütarettevõtete asutamise eesmärgiks oli suurendada ettevõtte kohalolu ühel peamisel eksportturul, suurendada müüki ja tagada koostööpartnerite kiire ja kvaliteetne teenindamine.

Suurem osa arvetest välismaa partneritele väljastatakse USA dollarites.

2014. aastal jätkunud ülemaailmse majanduskriisi tingimustes õnnestus Egna Tanko OÜ-l hoida olemasolevat klientide baasi.

Seoses majanduse vähesel määral elavnemisega 2014. aastal õnnestus Egna Tanko OÜ-l võrreldes 2013. aastaga kasvatada müügitulu. Samal ajal kulude märkmisväärse suurenemisega 2014. majandusaastal vähenes Egna Tanko puhakasum võrreldes 2013. aasta tulemusega," kirjutab Galina Ignatenko 2014. aasta aruandes.

Mullu küündis Egna Tanko käive 33 miljoni euroni, tunamullu oli see 31 miljonit eurot. Kasum jäi eelmisel aastal 1,87 ja tunamullu 1,3 miljoni euro juurde.

Ignatenko võttis 2013. aastal 54 500 ja mullu 57 700 eurot dividende. Egna Tankos töötas eelmisel aastal 12 inimest. Nende keskmine brutopalk oli kõvasti üle 1000 euro kuus.

Äripäeva rikaste topis platseerus Ignatenko mullu 92. kohale. Ta jagas seda positsiooni koos Tiina Mõisaga. Mõlema proua varanduse suuruseks hindas ajaleht 25,8 miljonit eurot. Enam-vähem samasse varanduslikku seltskonda mahub ka Lenne üks omanikest Meeli Leeman oma 26,1 miljoni ja Mari Tool 24,8 miljoni euroga.

2011. aastal tegi ETV saade "Pealtnägija" sotsiaalse eksperimendi, kui lasi töötul Urmasel saata Eesti 22 kõige rikkamale inimesele kiri, kus palus 200 eurot kummipaadi ostuks. Suurem osa rikastest ei teinud Urmase kirjast väljagi, kuid Galina Ignatenko ei pidanud paljuks Urmasele paadi jaoks 200 euro annetamist.

Ignatenko kõneles "Pealtnägijas", et tema ettevõttele tuleb sageli kirju abivajajatelt, kuid mitte igaühte ei peeta vajalikuks aidata. Selle saate kangelane valiti välja mõistmise tõttu, et 55-aastaselt on tõesti raske tööd leida.

Eesti Mereagentuuri asutaja Sergei Ignatenko surma järel omab suurosalust firmas Galina Ignatenko koos poegade Aleksei ja Daniliga.