OÜ Raudhammas loodi 2012. aasta maikuus eesmärgiga tegelda peamiselt loometegevusega. Valdava osa ettevõtte mullusest käibest moodustasid tellijatele kirjutatud käsikirjad ja avalikud esinemised, samuti tekstide toimetamine.

"Järgmisel tegevusaastal on olemas mitmed lepingud endiste ja uute tehingupartneritega. Seega on garanteeritud ettevõtte edukas majanduslik
areng ka edaspidi. OÜ Raudhammas ei palganud töötajaid, teenuseid osutasid vaid kaks juhatuse liiget. Järgmisel aastal pole ka plaanis palgaliste töötajate kaasamist," seisab osaühingu tegevusaruandes.

Kuna maksuameti osaühingute hukkamõistu kampaania tabas eelkõige just 1-2 osaniku ja töötajateta äriühinguid, kuigi riigikohtu otsus ei kõnelenud sellistest poolt sõnagi, päris Ärileht Harglalt, kuidas ta suhtub nõiajahti, mis läks lahti pärast riigikohtu otsust?

"See on väga tüüpiline näide meie praeguseaja ideoloogilisest ummikust. Riik on riigiametnikele ja poliitikutele, rahvas on ebaoluline statist, kelle rolliks on võimalikult palju makse maksta ja vait olla. Suurfirmad saavad osta endale sobiva seaduse, väikeettevõtjad saab riik kiusata, sest nemad oma ärivabaduse ja kodanikeõiguste eest seista ei saa. See on nõukogudeaegse mõtlemise tulemus - eraomandus on kahtlane, rahateenimine ja omandamine on kahtlane ja tuleks üldse ära keelata," on Hargla nördinud.